ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

 

Er groeit een wonder in je.

 

Als moeder van 2 prachtige kinderen weet ik als geen ander wat een zwangerschap inhoudt, hoe het voelt en wat dit voor de 2 aanstaande ouders betekent.Het gevoel van zwanger zijn, de ontwikkeling van een kindje binnenin een vrouwenlichaam.. het is allemaal onwerkelijk bijzonder. Er zou geen twijfel over moeten bestaan om deze periode vast te leggen.

Het is ook mogelijk om deze shoot cadeau te geven of misschien wel een combinatie te maken voor een babyshower.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je kiezen voor een shoot wanneer je bijna aan het einde van je zwangerschap bent. Een mooie, volle, ronde buik pronkt in een mooie variatie aan foto’s. En dan bestaat er nog de mogelijkheid om te kiezen uit ‘solo’ of ‘gezin’. Maar je kunt er ook voor kiezen om een foto ‘voor en na’ te maken of misschien wel iedere 5 weken op de foto te komen en zo een prachtig duidelijk beeld van de groei van je buik te krijgen.
Wanneer je kiest voor een shoot op locatie kunnen we samen bekijken wat hiervoor een geschikte locatie is.

Een zwangerschap shoot vindt doorgaans plaats bij ongeveer 34 weken zwangerschap. Voorafgaand aan de shoot word je per mail uitgebreid geïnformeerd over het hoe en wat tijdens de shoot en ontvang je handige tips.

Toelichting pakket 3 – ‘voor / na’:
Deze mogelijkheid bestaat uit 2 ‘mini-shoots’. 1 Buikfotoreportage én 1 reportage met je pasgeboren kindje. Beide fotoshoots vinden plaats hier in de studio. Er wordt van beide shoots een kleine serie foto’s gemaakt. 2 Weken na de shoots ontvang je per mail je online inloggegevens en kun je de foto’s, evt. samen met familie en vrienden, rustig bekijken en naar wens bestellen. Na de tweede shoot worden ook de samengevoegde foto’s gepubliceerd. 1 Samengevoegde foto ontvang je digitaal.

Toelichting pakket 4 – ‘buikreeks’:
Er worden tijdens de 6 buikfotoshoots slechts 5 foto’s per keer gemaakt, iedere keer op dezelfde wijze. Je hebt de keuze uit een zwarte of een witte achtergrond. Indien gewenst worden de gemaakte foto’s na iedere shoot online gepubliceerd. Houdt er wel rekening mee dat de buikfoto’s gemaakt MOETEN worden bij 10, 15, 20, 25, 30 en 35 weken zwangerschap! We plannen alle fotoshoots in tijdens de eerste afspraak! Na de bevalling kom je nog één keer langs met je pasgeboren kindje en dan maken we de laatste foto voor de serie. 2 Weken na deze laatste shoot wordt de totale serie online gepubliceerd en ontvangt u het samengevoegde resultaat digitaal.

Je kunt ook een combinatie afnemen van een een zwangerschap shoot, een newborn shoot en een cake smash shoot. Informeer naar het voordeel en de voorwaarden hiervan.

Het is aan te raden om een zwangerschap shoot tijdig te reserveren.

 

 

 Kies uw pakket

Opnamekosten

Aantal digitale bestanden inclusief

Opnamekosten 'op locatie'

Pakket 1
5 bestanden

€ 110,-

5

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 2
10 bestanden

€ 147,50

10

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 3
voor / na

€ 131,25

1 digitaal bestand
voor/na foto in 1

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 4
buikreeks

€ 276,25,-

1 digitaal bestand
buikreeks, 7 foto's in 1

+ € 30,- en € 0,29 per/km