Portret studio

 

‘Kijk even hier en kijk even daar, doe maar een beetje gek en lachen maar!’

De fotostudio van Lynn van Baaren Fotografie is een mooie, knusse ruimte met een huiselijke sfeer. Wanneer je binnenkomt vind ik het belangrijk dat iedereen, jong en oud, zich op zijn/haar gemak voelt. Want een portret kan een gezin zijn maar ook 1 kind, een broer en zus, 2 vriendinnen, een opa en oma of een klein humoristisch huisdier. Iedereen is welkom.
Een portret kan vele doelen hebben. Gewoon een ‘nieuwe’ foto voor aan de muur of een cadeau voor opa en oma. Een portret is een momentopname van een moment dat we willen vereeuwigen. Wanneer we naar dit portret kijken willen we het gevoel van dat moment ook voelen of herbeleven… En dat is een kunst! Mijn creatieve kunst.

Tijdens de shoot probeer ik mij open te stellen voor en in te leven in de persoon voor de camera. In een ontspannen sfeer en met een lichte dosis humor laten mensen al snel hun ‘echte’ gezicht zien en dat levert de mooiste en gewenste portretten op. Voor kinderen moet er niet te veel moeten en moet er veel mogen.. even dollen en lekker rollebollen. Iedereen is uniek en iedereen verdient persoonlijke aandacht. Ik ben pas tevreden wanneer mijn klant tevreden is.

Wanneer de foto’s zijn gemaakt kun je binnen 2 weken na de shoot via een persoonlijke gallerij je mooiste foto’s bekijken, showen en uitkiezen. Om er tot slot een prachtige, tastbaar, resultaat van te laten maken.
Bij pakket 1 zit nog geen ‘resultaat’ inbegrepen. Dit kies je naderhand. Dit kan een foto op canvas, glas of metaal zijn maar ook het op maat inlijsten van een foto behoort tot de mogelijkheden.
Informatie over afdrukmogelijkheden ontvang je na de shoot. Tastbare voorbeelden zijn in de fotostudio aanwezig en zullen tijdens de shoot, indien gewenst, worden toegelicht.

De fotostudio biedt ruimte aan maximaal 9 personen. Bij meer dan 9 personen is er de mogelijkheid om losse portretten te vormen tot 1 groepscollage en/of een groepsfoto (extra) buiten te maken. De meerprijs van de opnamekosten bedraagt dan € 35,-.
Verder is de studio rolstoelvriendelijk, voor baby’s is er een verschoonplek en er is tijdens de shoot de tijd en de ruimte om even rustig te knuffelen en/of te voeden.

Pakket 3 is inclusief basis visagie voor 1 persoon door een professionele visagiste. Ieder persoon extra komt op € 25,-.
Wil je liever een meer glamoureus make-up bekijk dan de mogelijkheden bij een ‘Glamour fotoshoot‘.

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Online bestellen

Aantal opnamen

Afdrukken

Digitale bestanden

Visagie

Pakket 1
basis

€ 66,-

30

Pakket 2
10 bestanden

€ 121,-

30

10

Pakket 3
+ basis visagie

€ 116,-

30

1 persoon

Pakket 4


30 bestanden

€ 216,-

30

30