Portret

 

‘Kijk even hier en kijk even daar, doe maar een beetje gek en lachen maar!’

De fotostudio van Lynn van Baaren Fotografie is een mooie, knusse ruimte met een huiselijke sfeer. Wanneer je binnenkomt vind ik het belangrijk dat iedereen, jong en oud, zich op zijn/haar gemak voelt. Want een portret kan een gezin zijn maar ook 1 kind, een broer en zus, 2 vriendinnen, een opa en oma of een klein humoristisch huisdier. Iedereen is welkom.
Wanneer jullie kiezen voor een buiten locatie dan mogen jullie zelf aangeven waar jullie voorkeur naar uit gaat of ik denk met jullie mee.

Een portret kan vele doelen hebben. Gewoon een ‘nieuwe’ foto voor aan de muur of een cadeau voor opa en oma. Een portret is een momentopname van een moment dat we willen vereeuwigen. Wanneer we naar dit portret kijken willen we het gevoel van dat moment ook voelen of herbeleven… En dat is een kunst! Mijn creatieve kunst.

Tijdens de 1 uur durende shoot probeer ik mij open te stellen voor en in te leven in de persoon voor de camera. In een ontspannen sfeer en met een lichte dosis humor laten mensen al snel hun ‘echte’ gezicht zien en dat levert de mooiste en gewenste portretten op. Voor kinderen moet er niet te veel moeten en moet er veel mogen.. even dollen en lekker rollebollen. Iedereen is uniek en iedereen verdient persoonlijke aandacht. Ik ben pas tevreden wanneer mijn klant tevreden is.

Wanneer de foto’s zijn gemaakt kun je ongeveer 2 weken na de shoot via een persoonlijke gallerij je mooiste foto’s bekijken, showen en uitkiezen. Om er tot slot een prachtige, tastbaar, resultaat van te laten maken.
Bij de pakketten zijn digitale bestanden inbegrepen maar naderhand kun je via je persoonlijke gallerij een bestelling naar keuze plaatsen. Dit kunnen fotoafdrukken of nog meer digitale bestanden zijn maar dit kan ook een foto op canvas, glas of dibond zijn of het op maat inlijsten van een foto. Informatie over afdrukmogelijkheden ontvang je tijdens of na de shoot. Tastbare voorbeelden zijn in de fotostudio aanwezig. Het is ook mogelijk om de foto’s hier in de studio wat groter te komen bekijken en de afdrukmogelijkheden te bespreken.

De fotostudio biedt ruimte aan maximaal 1 gezin. Verder is de studio rolstoelvriendelijk, voor baby’s is er een verschoonplek en er is tijdens de shoot de tijd en de ruimte om even rustig te knuffelen en/of te voeden.
Bij een fotoshoot op locatie wordt er naast € 30,- bovenop de opnamekosten ook € 0,29 per km in rekening gebracht vanaf 6716NA-55.

Bekijk tot slot ook onze Actie pagina voor evt. ‘extra’ aanbiedingen.

 

 

 Kies uw pakket

Opnamekosten

Aantal digitale bestanden inclusief

Opnamekosten 'op locatie'

Pakket 1

€ 95,-

3

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 2

€ 110,-

5

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 3

€ 147,50

10

+ € 30,- en € 0,29 per/km

Pakket 4

€ 222,50

20

+ € 30,- en € 0,29 per/km