Trouwen

 

‘Say YES and MARRY me’ 

 

In de bruidsfotografie ligt een hele grote passie van mij. In een trouwerij en het daarbij behorende trouwalbum kan ik mijn volledige creativiteit kwijt. Ieder album wordt een voor een persoonlijk door mij ontworpen en afgerond. Geen album is hetzelfde en ik ben pas blij wanneer jullie blij zijn. Jullie inspraak in de fotokeuze en het ontwerp zorgen ervoor dat dit doel sneller behaalt wordt.

Het fotograferen van een bruiloft is niet voor iedereen weggelegd. Als fotograaf ben ik constant alert, ik volg en mis geen moment. Ook weet ik na ruim 11 jaar ervaring nog steeds iedere reportage een unieke en persoonlijke ‘touch’ te geven. Want geen mens is hetzelfde, zo ook geen trouwdag. Van belang is dat de foto’s niet te geposeerd zijn maar lekker ontspannen, zoals het moment is.

Ook voor een bruidsreportage geldt: jullie wens is mijn opdracht. Ik pas me aan, aan jullie als bruidspaar, aan jullie trouwdag.

Mijn stijl? In de bruidsfotografie hou ik van traditioneel, spontaan, ontspannen, echte emotie en hier en daar wat humor.
Om een zo realistisch mogelijke herbeleving te creëren van jullie trouwdag werk ik alleen op aanvraag met filters.

Alle pakketten zijn inclusief basis afgewerkte digitale bestanden. Deze ontvangen jullie in kleur in 300 dpi. Kleurfilters en bewerkingen zijn mogelijk in overleg.
Een album kan vooraf of achteraf worden toegevoegd. Houd er wel rekening mee dat wanneer jullie achteraf kiezen voor een album de levertijd een stuk langer zal zijn.

ALBUM
Een album is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Van kunstleer, suède tot echt leer. Groot, klein, dik of dun. Een album is heel persoonlijk en zo kiezen wij deze ook samen uit tijdens onze kennismaking. De prijzen voor een album zijn op dit moment erg variabel bij de leverancier en zijn daardoor verkrijgbaar op aanvraag.
Voor een album maken jullie zelf een fotoselectie zodat er nooit foto’s in jullie album staan waar jullie niet vrolijk van worden. Ook de opzet mag door jullie zelf worden gecontroleerd en naar wens worden aangepast.

Willen jullie mij achteraf toch langer aanwezig hebben op jullie dag dan de afgesproken (pakket) uren dan komt er € 90,- per extra fotografie uur bovenop de totaalprijs. 

Spreken deze informatie, de getoonde prijzen en de voorbeeldfoto’s jullie aan? Maak dan nu een afspraak en kom gezellig langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking, want een ‘klik’ is evenzo belangrijk als al deze informatie bij elkaar ♥

 

 

 Kies uw pakket

Opnamekosten

Aantal uur fotografie

Alle digitale bestanden op een USB

Reiskosten

Extra


Pakket 1

€ 580,-

2 uur

+ € 0,29 p/km

GRATIS
miniboekje incl. 6 foto's

Pakket 2

€ 760,-

4 uur

+ € 0,29 p/km

GRATIS
miniboekje incl. 6 foto's

Pakket 3

€ 940,-

6 uur

+ € 0,29 p/km

GRATIS
miniboekje incl. 6 foto's

Pakket 4

€ 1.120,-

8 uur

+ € 0,29 p/km

GRATIS
miniboekje incl. 6 foto's