Profielfoto

 

Laten zien wie je echt bent.

 

Een goede profielfoto is niet meer weg te denken in deze tijd van ‘social media’. Aan alle ‘social media’ hangt een gezicht.

Een profielfoto is een portretfoto van jou naast je naam waaraan mensen je herkennen en welke tegelijk een eerste indruk van jou achterlaat bij mensen die naar deze foto kijken. Kortom, een goede profielfoto is van groot belang, vooral wanneer deze een zakelijke rol speelt of wanneer deze foto jou moet ‘verkopen’ bij bijvoorbeeld een sollicitatie. Bezuinig dus niet op zo’n belangrijke foto en laat deze nu heel voordelig maken, hier in de studio.

Voor de shoot mag je 3 verschillende ‘sets’ bovenkleding meenemen zodat we kunnen variëren en je naderhand de keuze van je beste outfit kunt maken.

Wanneer de foto’s zijn gemaakt kun je ongeveer 1 week na de shoot via een persoonlijke gallerij de foto’s bekijken en uitkiezen. Om er tot slot je nieuwe profielfoto van te maken.
Bij de pakketten zijn digitale bestanden inbegrepen maar naderhand kun je via je persoonlijke gallerij een bestelling naar keuze plaatsen. Dit kunnen fotoafdrukken of nog meer digitale bestanden zijn. Informatie over de diverse afdrukmogelijkheden ontvang je, indien gewenst, tijdens of na de shoot. Tastbare voorbeelden zijn in de fotostudio aanwezig. Het is ook mogelijk om de foto’s hier in de studio wat groter te komen bekijken en de afdrukmogelijkheden te bespreken.

 

Voor bedrijven:
Misschien wilt u als bedrijf een goed beeld geven van alle medewerkers en kunnen we van alle medewerkers een goede, gelijke profielfoto maken. Informeer gerust naar wat ik voor uw bedrijf zou kunnen betekenen. Ook mogelijk op locatie.
Bekijk de volgende websites voor voorbeelden: Nice to meet you. We are | AppyThings / KindRijk Ede – ontdekken, ontwikkelen, ontspannen (kindrijk-ede.nl).

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Aantal digitale bestanden inclusief

Pakket 1

€ 47,50

1

Pakket 2

€ 62,50

3

Pakket 3

€ 77,50

5

Pakket 4

€ 115,-

10