Newborn

 

Welkom, lieve baby.

 

Er is niks mooier en rustgevender dan een slapende baby. De eerste periode van jullie pasgeboren kindje zal aan jullie voorbij vliegen en dan zal je nog vaak tegen elkaar zeggen: ‘weet je nog…?’. Om deze periode vast te houden, te vereeuwigen en om nog vaak na te kunnen genieten, wordt er een Newborn fotoshoot gemaakt. En hoe leuk zullen deze foto’s voor later, voor de kinderen zelf, zijn?

Een newborn fotoshoot vindt (bij voorkeur) binnen 14 dagen na de geboorte plaats bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Hoe jonger jullie kindje is, hoe beter hij/zij zal slapen, wat de foto’s ten goede komt. En ze krullen zich nog makkelijk op in de houding die ze kennen uit de baarmoeder. Samen creëren we bij jullie thuis een rustige, ontspannen omgeving waarin jullie kindje zich op zijn/haar gemak zal voelen en zich makkelijk zal laten fotograferen. Materialen en accessoires neem ik allemaal mee en vlak voor de shoot ontvangen jullie per mail een lijstje met handige tips. Hiermee probeer ik het voor jullie zo ontspannen mogelijk te maken.

Vaak vinden mensen een ‘Newborn Fotoshoot’ duur. Maar als de foto’s eenmaal klaar zijn, en je hebt een prachtig resultaat aan de muur hangen, dan besef je je dat het elke cent waard is geweest!

Voor een Newborn Fotoshoot heb je de keuze uit 2 varianten:
Pakket 1: Newborn Lifestyle
Incl. 1,5 – 2 uur fotografie. Voor deze variant Newborn Fotoshoot neem ik geen accessoires mee. We maken de foto’s puur en alleen in jullie eigen omgeving met de middelen die hierbij aanwezig zijn.
Pakket 2: Newborn ‘basis’
Incl. 2 – 4 uur fotografie. Voor deze variant Newborn Fotoshoot neem ik een achtergrond, kleedjes, mandjes en de nodige accessoires mee.

Een Newborn fotoshoot dient tijdig gereserveerd te worden i.v.m. mijn beschikbaarheid.

Dat iets kleins zo groots kan zijn…

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Online bestellen

Aantal opnamen

Digitale bestanden

Reiskosten

Extra

Pakket 1
Newborn Lifestyle

€ 96,-

max. 50

+ € 0,29 p/km

1 miniboekje
incl. 6 foto's

Pakket 2

Newborn accessoires

€ 137,50

max. 50

+ € 0,29 p/km

1 miniboekje
incl. 6 foto's

Pakket 3
10 bestanden

€ 55,- extra

n.v.t.

10

Pakket 4
30 bestanden

€ 150,- extra

n.v.t.

30