Newborn

 

Welkom, lieve baby.’

Er is niks mooier en rustgevender dan een slapende baby. De eerste periode van jullie pasgeboren kindje zal aan jullie voorbij vliegen en dan zal je nog vaak tegen elkaar zeggen: ‘weet je nog…?’. Om deze periode vast te houden, te vereeuwigen en om nog vaak na te kunnen genieten, wordt er een Newborn fotoshoot gemaakt. En hoe leuk zullen deze foto’s voor later, voor de kinderen zelf, zijn?

Een newborn fotoshoot vindt (bij voorkeur) binnen 14 dagen na de geboorte plaats bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Hoe jonger jullie kindje is, hoe beter hij/zij zal slapen, wat de foto’s ten goede komt. En ze krullen zich nog makkelijk op in de houding die ze kennen uit de baarmoeder. Samen creëren we bij jullie thuis een rustige, ontspannen omgeving waarin jullie kindje zich op zijn/haar gemak zal voelen en zich makkelijk zal laten fotograferen. Materialen en accessoires neem ik allemaal mee en vlak voor de shoot ontvangen jullie per mail een lijstje met handige tips. Hiermee probeer ik het voor jullie zo ontspannen mogelijk te maken.

Vaak vinden mensen een ‘Newborn Fotoshoot’ duur. Maar als de foto’s eenmaal klaar zijn, en je hebt een prachtig resultaat aan de muur hangen, dan besef je je dat het elke cent waard is geweest!

Voor een Newborn Fotoshoot plan ik altijd ruim. Zo’n 2 tot een max. van 4 uur.
Wanneer de foto’s zijn gemaakt kun je ongeveer 2 weken na de shoot via een persoonlijke gallerij je mooiste foto’s bekijken, showen en uitkiezen. Om er tot slot een prachtige, tastbaar, resultaat van te laten maken.
Bij de pakketten zijn digitale bestanden inbegrepen maar naderhand kun je via je persoonlijke gallerij een bestelling naar keuze plaatsen. Dit kunnen fotoafdrukken of nog meer digitale bestanden zijn maar dit kan ook een foto op canvas, glas of dibond zijn of het op maat inlijsten van een foto. Informatie over afdrukmogelijkheden ontvang je tijdens of na de shoot. Tastbare voorbeelden zijn in de fotostudio aanwezig. Het is ook mogelijk om de foto’s hier in de studio wat groter te komen bekijken en de afdrukmogelijkheden te bespreken.

In overleg neem ik voor de shoot een achtergrond, kleedjes, mandjes en de nodige accessoires mee.

Een Newborn fotoshoot dient tijdig gereserveerd te worden i.v.m. mijn beschikbaarheid.

Dat iets kleins zo groots kan zijn…

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Aantal digitale bestanden inclusief

Reiskosten

Extra

Pakket 1

€ 220,-

10

+ € 0,29 p/km

1 GRATIS mini fotoboekje
incl. 6 foto's

Pakket 2

€ 295,-

20

+ € 0,29 p/km

1 GRATIS mini fotoboekje
incl. 6 foto's

Pakket 3

€ 370,-

30

+ € 0,29 p/km

1 GRATIS mini fotoboekje
Palazzo incl. 12 foto's

Pakket 4

€ 445,-

40

+ € 0,29 p/km

1 GRATIS mini fotoboekje
Palazzo incl. 12 foto's