Een Cake Smash voor jong en oud

 

Lekker een taart grijpen, pakken, eten en lekker vies worden. Het mag allemaal!

Wil je iets unieks voor de 1ste verjaardag van jullie kindje of wordt je zelf 30, 40, 50 of wordt je oma 90? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot.

Een Cake Smash Fotoshoot is eigenlijk iets typisch Amerikaans, lekker over de top en niks is te gek.
Het is een feestelijke fotoshoot waarbij er een vrolijk versierde setting wordt gecreëerd waarin de jarige ongegeneerd van een taart mag snoepen en er mee mag spelen en knoeien, terwijl de mooie foto’s worden gemaakt.

Speciaal voor de fotoshoot laat ik een persoonlijk taartje voor de jarige maken door www.taartaholics.nl. Je mag hiervoor zelf de kleur en stijl aangeven. In de basis is er een plat/vlak rond taartje inbegrepen. Een cupcake model taartje (met een toef er bovenop) kost € 7,50 extra. Het is ook mogelijk om een geheel eigen creatie te laten maken tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Hieronder een voorbeeld om je een idee te geven:

De setting wordt voor de jarige versierd, wederom in een kleur en stijl naar keuze en je kan er zelf voor kiezen of de jarige een speciale outfit aankrijgt. Deze mag je dan ook zelf regelen. Evt. zijn hier voor de allerkleinsten haarbandjes, kroontjes, feestmutsjes, stropdasjes en vlinderstrikjes aanwezig.

1 jaar
Bij binnenkomst staat er vrolijke kindermuziek aan en bereiden we ons rustig voor op de shoot. En dan kan het ‘knoeien’ beginnen. De shoot zelf duurt vaak niet langer dan een half uur maar dan is het resultaat er wel naar! Met warme washandjes en handdoeken (hier aanwezig) maken we je kindje weer zoveel mogelijk schoon.

30, 40, 50…. 90 jaar
Naast een shoot met je taart en ‘bubbels’ maken we voorafgaand ook nog een aantal mooie ‘glamour’ foto’s voor een heerlijk contrast.

Uitnodigingen:
Het is ook mogelijk om van foto’s uit deze shoot een uitnodiging te laten ontwerpen. Dit kan van alleen het ontwerp tot een digitaal bestand tot het drukken van echte uitnodigingen in alle soorten en maten met enveloppen in alle mogelijke kleuren. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden en prijzen.

De onderstaande kosten zijn van toepassing op een Cake Smash Fotoshoot hier in de studio.
Mocht je de Cake Smash liever aan huis wensen dan komt er € 50,- bij voor de professionele belichting en een setting op locatie. Ook worden er vanaf 6716NA-55 € 0,29 p/km reiskosten in rekening gebracht.

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Basis taartje

Aantal digitale bestanden inclusief

Extra

Pakket 1
1 jaar

€ 145,-

5

1 collage per mail incl. ontwerp

Pakket 2
1 jaar

€ 182,50

10

1 collage per mail incl. ontwerp

Pakket 3
30, 40... 90 jaar

€ 230,-

10

+ Glamour foto's + Bubbels

Pakket 4
30, 40... 90 jaar

€ 290,-

20

+ Glamour foto's + Bubbels