Een Cake Smash

 

Lekker een taart grijpen, pakken, eten en lekker vies worden. Het mag allemaal!

 

Wil je iets unieks voor de 1ste verjaardag van jullie kindje? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot.

Een Cake Smash Fotoshoot is eigenlijk iets typisch Amerikaans.
Het is een feestelijke fotoshoot waarbij er een vrolijk versierde setting wordt gecreëerd waarin jullie kindje ongegeneerd van een taart mag snoepen en er mee mag spelen en knoeien, terwijl de mooie foto’s worden gemaakt.

Speciaal voor de fotoshoot laat ik een persoonlijk taartje maken. Jullie mogen hiervoor zelf de kleur en stijl aangeven. In de basis is er een plat/vlak rond taartje inbegrepen. Een cupcake model taartje (met een toef er bovenop) kost € 5,- extra.

De setting wordt voor jullie versierd, wederom in een kleur en stijl naar keuze en jullie kunnen er zelf voor kiezen of jullie kindje een speciale outfit aankrijgt. Deze mogen jullie dan ook zelf regelen. Evt. zijn hier haarbandjes, kroontjes, feestmutsjes, stropdasjes en vlinderstrikjes aanwezig.
Bij binnenkomst staat er vrolijke kindermuziek aan en bereiden we ons rustig voor op de shoot. En dan kan het ‘knoeien’ beginnen. De shoot zelf duurt vaak niet langer dan een half uur maar dan is het resultaat er wel naar!
Met warme washandjes en handdoeken (hier aanwezig) maken we je kindjes weer zoveel mogelijk schoon.

Bij pakket 1 is het ontwerp en toesturen van een collage inbegrepen. Deze kun je gebruiken voor een uitnodiging of misschien wel op canvas afdrukken.
Uitnodigingen:
Het is ook mogelijk om van foto’s uit deze shoot een uitnodiging te laten ontwerpen. Dit kan van alleen het ontwerp tot een digitaal bestand tot het drukken van echte uitnodigingen in alle soorten en maten met enveloppen in alle mogelijke kleuren.
Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden en prijzen.

De onderstaande kosten zijn van toepassing op een Cake Smash Fotoshoot hier in de studio.
Mocht je de Cake Smash liever aan huis wensen dan komt er € 50,- bij voor de professionele belichting en een setting op locatie. Ook worden er buiten Ede € 0,29 p/km reiskosten in rekening gebracht.

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Online bestellen

Aantal opnamen

Basis taartje
(cupcake model + € 5,-)

Digitale bestanden

Extra

Pakket 1
basis

€ 79,-

50-150

1 collage per mail incl. ontwerp

Pakket 2
miniboekje

€ 90,-

50-150

1 collage per mail incl. ontwerp
1x miniboekje 
incl. 6 foto's

Pakket 3
10 bestanden

€ 134,-

50-150

10

Pakket 4
30 bestanden

€ 229,-

50-150

30