Kinderfeestje

 

Hoera! Vandaag is het jouw feestje!

 

Wat is er nou leuker dan een origineel ‘kinder-foto-feestje’? Je hebt lol met je vrienden/vriendinnen, jullie zijn voor 1 middag allemaal modellen, er is lekkers dus jullie kunnen smullen en je kunt nog heel lang nagenieten van de grappige foto’s die we met z’n allen hebben gemaakt.

Je kunt ervoor kiezen om het thema ‘Fotofeestje’ thuis al toe te passen en hier in de studio door te voeren of je maakt er hier een feest op zich van. Hier in de studio kunnen alle kinderen zich ‘mooi’ maken, poses oefenen en samen voorbereiden. Er worden gezellige, mooie, grappige en maffe series foto’s gemaakt van alle kinderen samen maar ook van de jarige apart.

De ‘maffe’ groepsfoto mag uitbundig aangepakt worden met alle toeters en bellen die hier aanwezig zijn of er mogen eigen meegebrachte accessoires worden gebruikt. Hier aanwezig zijn o.a. hoedjes, brillen, boa’s en prikkers met figuurtjes.

Deze grappige groepsfoto kan dezelfde dag nog bewerkt en afgedrukt worden voor alle kinderen. Ongeveer 2 uur na de shoot mag 1 van de ouders deze fotoafdrukken dan hier ophalen en zo heeft iedereen aan het eind van het feestje een leuk eindresultaat om mee naar huis te nemen. Misschien kunnen jullie wel zelf hele mooie fotolijstjes hiervoor maken?

Tijdens de shoot is er natuurlijk voor alle kinderen limonade en wat lekkers aanwezig. Voor de ouders/begeleiding is er koffie en thee.

Pakket 4 is een toevoeging op pakket 1, 2 en 3. Er komt dan een professionele visagiste langs om alle kinderen nog meer ‘glamour’ gevoel te geven.
Een fotofeestje duurt alles bij elkaar 1 uur. Wanneer er een visagiste bij komt, duurt alles bij elkaar ongeveer 2 uur.

Heb jij een ander feestje te vieren en wil je deze hier als fotofeestje vastleggen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Kies uw pakket

Opname kosten

Online bestellen

Limonade en Lekkers

Afdrukken

Digitale bestanden

Visagie

Pakket 1
10 afdrukken

€ 100,-

10

Pakket 2
10 bestanden

€ 100,-

10

Pakket 3
afdrukken en bestanden

€ 222,-

10

30

Pakket 4
visagie (p.p.) min. 10

€ 10,-