Vraag & Antwoord

Hier vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Wat zijn de openingstijden?

Die zijn er niet. Lynn van Baaren Fotografie werkt op afspraak. 

 

Hoe lang duurt een fotoshoot in de studio?

Hier staat in principe geen vaste tijd voor. De gemiddelde tijd voor een fotoshoot is een half uur, maar je kunt je voorstellen dat dit met een klein kindje, meerdere kindjes of kleine huisdieren niet altijd even gemakkelijk op commando gaat, dus daarom neem ik voor deze doelgroepen altijd wat ruimer de tijd. Een ontspannen shoot geeft uiteindelijk het mooiste resultaat, dus waarom stressen?

 

Wat gebeurt er nadat de foto’s zijn gemaakt?

Voor de meeste fotoshoots geldt dat je een week na de shoot per mail je online inloggegevens ontvangt. Hiermee kun je via de website inloggen en alle gemaakte foto’s bekijken en naar wens bestellen. Uiteraard zal ik voor jullie klaar staan wanneer jullie hulp nodig hebben bij het maken van een keuze of enkel advies nodig hebben.
Voor een fotoreportage worden deze inloggegevens door gestuurd in overleg.
Voor een bruidsreportage bespreken we deze mogelijkheden allemaal voorafgaand aan de trouwdag.
Het leuke aan je foto’s online bekijken is dat je de inloggegevens kunt delen met familie en vrienden in binnen- en buitenland, zodat ook zij jullie foto’s kunnen bekijken en evt. zelf kunnen (na-)bestellen. 

 

Gebruikt Lynn van Baaren Fotografie foto’s voor reclame doeleinden zonder het te vragen?

Nee! Absoluut niet! Na iedere fotoshoot krijg je als klant van Lynn van Baaren fotografie een ‘Toestemming voor publicatie formulier’ om in te vullen. Hierop kun je aangeven of je het leuk vindt dat je foto’s gebruikt gaan worden en zo ja, voor welke doeleinden wel of niet. 

 

Wie maakt de keuze van de foto’s voor in ons trouwalbum?

Dat doen jullie als bruidspaar zelf! D.m.v. persoonlijke online inloggegevens kunnen jullie inloggen, alle foto’s bekijken en vervolgens aangeven welke foto’s jullie NIET in jullie album wensen terug te zien. 

 

Krijgen wij als bruidspaar nog iets CADEAU wanneer we onze bruidsreportage bij Lynn van Baaren Fotografie boeken?

Jazeker! Bij een bruidsreportage vanaf € 1000,- ontvangen jullie een GRATIS verlovingsshoot hier in de studio!
Zo hebben jullie leuke foto’s van jullie samen als ‘ongetrouwd’ stel EN leren jullie mij als fotograaf aan het werk kennen EN ervaren jullie hoe het zal zijn bij mij voor de camera!

Kan ik ook visagie en haarstyling bij een fotoshoot krijgen?

Dat is zeker mogelijk. Dit kan d.m.v. een reservering en alleen indien dit ruim van tevoren wordt aangegeven.
Ik werk samen met een professionele visagist/kapster die iedere GLAMOUR wens waar kunnen maken! Twijfel dus niet en geef je fotoshoot GLAMOUR!

 

Wat zijn de mogelijkheden met zwangerschap en pasgeboren kindjes?

Een mooie fotoreportage van je zwangere buik is een échte aanrader! Je merkt dat steeds meer moeders dit inzien. Je kunt bij een zwangerschapsreportage zelf aangeven wat je wensen zijn en wat je absoluut niet wil.
Wanneer je kindje is geboren bestaat de mogelijkheid om binnen 48 uur na de geboorte (thuis of in het ziekenhuis) een foto te maken van je kindje en deze foto’s kunnen evt. gebruikt worden voor op het geboortekaartje, welke ook via mij verzorgd kunnen worden. Hierover verderop op deze pagina meer.
Newborn fotografie. Deze reportage vindt, bij jullie thuis, plaats binnen 3 tot 10 dagen na de geboorte. Lees hierover verderop meer!
Je kunt ook kiezen voor een van buik tot baby shoot. We volgen je zwangerschap van maand tot maand en sluiten deze prachtig af met een fotoshoot met je pasgeboren kindje.
Wanneer je kindje 1 jaar wordt bestaat er de mogelijkheid om een Cake Smash Shoot te organiseren. Foto’s uit deze shoot kunnen weer gebruikt worden voor de uitnodiging.
Wanneer je besluit om je kindje de eerste 4 jaar professioneel te laten fotograferen (per jaar of per half jaar) bestaat hier een speciale aanbieding voor (zie hiervoor de prijslijst). Hierna gaat je kindje naar school en krijg je schoolfoto’s.
Kortom de mogelijkheden zijn echt oneindig! Informeer gerust naar de mogelijkheden.  Ook leuk om cadeau te geven aan aanstaande ouders!

 

Hoe werkt Newborn fotografie?

Newborn fotografie vindt, bij jullie thuis, plaats binnen 3 tot 10 dagen na de geboorte. Tot een max. van 14 dagen.
In jullie eigen omgeving, vlak na de bevalling, is vaak fijner voor moeder en kind en geeft meer rust.
Wanneer de pasgeborene nog maar een paar dagen oud zijn, krullen zij zich nog makkelijk op in de houding die zij kennen vanuit de baarmoeder. Hoe jonger ze zijn, des te meer ze slapen, wat de foto’s zeker ten goede komt.
Het is aan te raden, wanneer je een newborn fotoshoot wilt laten maken, dit al tijdens je zwangerschap te reserveren. Er wordt dan een voorlopige afspraak gemaakt op jullie uitgerekende datum. De exacte afspraak wordt gemaakt na de bevalling. Klanten die een reservering hebben gemaakt, krijgen voorrang op een evt. latere aanvraag.
Voor prijzen en mogelijkheden, klik hier.
Ook leuk is om van je newborn foto’s een geboortekaartje te maken! Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Kan ik bij Lynn van Baaren Fotografie ook terecht voor trouw- en geboortekaarten?

Jazeker! En zelfs niet alleen voor trouw- en geboortekaarten. Voor iedere gelegenheid kunnen we samen een kaart ontwerpen. Denk aan ‘Save the date’ kaartjes, verhuiskaartjes, uitnodigingen, jubilea enz.
We kunnen speciaal voor op de kaarten foto’s maken, maar ook kaarten zonder foto’s behoren tot de mogelijkheden.
Het ontwerpproces doen we geheel samen. Net zo lang tot je tevreden bent! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jullie! Bekijk hier alvast een paar voorbeelden.

 

Wat is er nog meer verkrijgbaar bij Lynn van Baaren Fotografie naast foto’s?

Een heleboel. Hier op de site in de webshop staan eigenlijk alle producten die verkrijgbaar zijn.
Daarnaast zijn hier in de studio fotolijsten en albums verkrijgbaar in ALLE soorten en maten. Maak een afspraak en kom kijken of er ook voor jullie een geschikte, net die ene perfecte lijst of album tussen zit.
Je foto wordt hier op professionele wijze ingelijst en er bestaat de keuze voor ‘museum glas’, geen spiegelingen meer in het glas, je ziet 100% foto.  Albums worden op maat en naar wens besteld en/of gemaakt.  

 

Kan ik ook een cadeaubon van Lynn van Baaren Fotografie bestellen?

Helaas nog niet via de webshop, maar wel rechtstreeks.
Een cadeaubon wordt op maat gemaakt. Dit houdt in dat jij als klant het bedrag, het doel en de evt. persoonlijke tekst aangeeft en ik maak hier je gepersonaliseerde cadeaubon van. 
Binnenkort dus verkrijgbaar via de webshop!

 

Staat jouw Vraag & Antwoord hier (nog) niet bij? Stel hem dan hier alsnog en ik geef je binnen 48 uur een persoonlijk antwoord.

 

Lynn van Baaren