Portret op locatie


‘Het maakt niet uit waar je bent, maar wie je aan je zijde hebt’

 

Soms spreekt een (buiten)locatie je net wat meer aan dan een ‘strakke’ studio of is de groep simpelweg te groot voor in de studio. Daarvoor bied ik de portret fotoshoot op locatie aan.
Samen met je gezin, familie en/of vrienden of collega’s kiezen we een mooie locatie uit. Of ik kom naar een locatie waar jullie je op dat moment als groep bevinden.

Er worden foto’s gemaakt van de verschillende combinaties en binnen 2 weken na de fotoshoot kunnen jullie ieder voor zich via jullie persoonlijke gallerij de foto’s bekijken, showen en nabestellen.
Bij pakket 1 zit nog geen ‘resultaat’ inbegrepen. Dit kies je naderhand. Dit kan een foto op canvas, diamant glas, rvs, parelmoer metaal of een Ogu zijn maar ook het op maat inlijsten van een foto behoort tot de mogelijkheden.
Het is mogelijk om de foto’s hier in de studio vergroot te komen bekijken en de afdrukmogelijkheden samen te bespreken. Tastbare voorbeelden zijn in de fotostudio aanwezig en kunnen tijdens deze afspraak worden bekeken en toegelicht.

 

 

 Kies uw pakket

Opname kosten

Online bestellen

Aantal fotos

8 GB USB

Digitale bestanden

Reiskosten

Pakket 1
basis

€ 86,-

30

+ € 0,29 p/km

Pakket 2
10 bestanden

€ 141,-

30

10

+ € 0,29 p/km

Pakket 3
30 bestanden

€ 236,-

30

30

+ € 0,29 p/km

Pakket 4
30 bestanden op USB

€ 250,-

30

30

+ € 0,29 p/km